B&B Lentemaheerd in het Groningse Uithuizermeeden

B&B groningenBen je op zoek naar een bijzondere B&B-kamer in Groningen? Ontdek dan de mogelijkheden bij B&B Lentemaheerd. Gelegen in het pittoreske Uithuizermeeden, op enkele kilometers afstand van de Waddenzee, ligt onze sfeervolle B&B. Een plek waar je je direct thuis voelt en kunt genieten van de ultieme rust.

Zoek & boek je verblijf in B&B Lentemaheerd

 
 

Comfortabele B&B-kamers

Onze B&B-kamers zijn van alle gemakken voorzien, van comfortabele bedden tot eigen badkamer. Lentemaheerd biedt in totaal 7 B&B-kamers, waarbij ze allemaal anders zijn ingericht. Wil je bijzonder overnachten? Boek dan onze kamer met een authentieke bedstee. Twee kamers zijn voorzien van aangepaste badkamers.

Dagje naar de stad Groningen

De stad Groningen ligt op slechts 31 kilometer afstand van Lentemaheerd. Een geweldige stad waar je kunt funshoppen, een terrasje pakken of juist een van de vele musea bezoeken. Zo is het Groninger Museum bij het Centraal Station een absolute aanrader voor kunstliefhebbers. Of maak een rondvaart over de grachten, beklim de Martinitoren of bezoek de Prinsentuin. De stad Groningen heeft zoveel te bieden!

Rondje Schildmeer

Het Schildmeer is een van de verscholen prachtige plekken in Groningen. Dit meer ligt op circa 25 kilometer van Lentemaheerd en een fijne plek voor natuurliefhebbers. Het grootste deel van de oevers bestaat uit natuurgebied. Rond het meer liggen diverse fietspaden waardoor je het Schildmeer kunt rond fietsen. De houten fietsbrug over het afwateringskanaal van Duurswold is een mooie plek om even stil te staan en te genieten van het uitzicht.

Dagje naar het Duitse Borkum

Vanuit de Eemshaven vertrekt de veerboot naar het Duitse Waddeneiland Borkum. Hier kun je slenteren over de promenade, wandelen of fietsen door de natuur, of een bezoek brengen aan het Noordzeeaquarium. Een ongekend dagje uit om nooit te vergeten!

Wil je meer tips voor een dagje uit tijdens je verblijf in een B&B-kamer van Lentemaheerd? Bezoek dan onze omgevingspagina.

 

  • Laagste prijsgarantie B&B
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel
  • Luxe van een hotel

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving