Camping

Camping in GroningenWaar kamperen in Groningen? Op camping de Lentemaheerd in Uithuizermeeden, kunt u genieten van de rust en natuur van Noord Groningen. Maar ook van de knusse gezelligheid die men bij ons gewend is. Gratis douchen, vloerverwarming in het schone sanitair, ruime kampeerplekken, veel toeristische informatie en een fijne ontspannen sfeer.

Camping Lentemaheerd in Noord Groningen

De gezellige, kleine boerencamping de Lentemaheerd is de meest noordelijke camping van het vaste land van Nederland! De kleinschalige camping bestaat uit twee gedeelten. Op het ene kampeergedeelte 12 ruime campingplaatsen (ook voor campers) onder diverse fruit- en notenbomen met rondom struiken die zorgen voor fijne beschutting.

Op het andere campingveld, ook 12 ruime campingplaatsen met nog meer de rust en weidsheid van het noorden van de provincie Groningen. Beide campings hebben gratis stroompunten en WiFi.

‘Een heel mooie camping met echt heel royale plaatsen, goede en gezellige sfeer, keurig sanitair en echt niet duur. Bij aankomst krijg je een rugtas met allerlei informatie over de omgeving, fietskaarten en prachtige eigen brochure over het ontstaan van de camping. Gelukkig geen auto’s op het kampeerterrein.’ 

Noordelijkste camping van provincie Groningen

Camping in GroningenCamping de Lentemaheerd is de noordelijkste camping van het vaste land van Nederland! Gelegen bij de Waddenzee tussen Uithuizermeeden en Roodeschool, in Noord Groningen. Een kleine, rustige camping waar u kunt genieten van een heerlijke ontspannen kampeervakantie. Te vinden in de gemeente Eemsmond, op circa vijf kilometer van de Eemshaven en de Waddenzee.

Waar kamperen in Groningen? Dat kan heerlijk in het puntje van Noord Groningen wat staat voor genieten van de weidse vergezichten, de rust en natuurlijk het bekende Waddengebied. De Wadden, zelfs behorend tot het UNESCO Wereld erfgoed. Laat u verassen door de invloeden van de natuur op deze getijdenzee. Zeehonden, eb en vloed en de mooie uitzichten vanaf de hoge zeedijk. Laat u verassen door de diversiteit en mogelijkheden van (Noord) Groningen, ver weg van de drukte en files.

Kamperen in Groningen in verhuurcaravan, tent of pipowagen?

U wilt graag kamperen in Noord Groningen maar heeft zelf geen caravan? Bij ons ook geen probleem. Dan kunt u terecht in onze verhuurcaravan, compleet met ingerichte voortent. Of wat dacht u van overnachten in een heuse pipowagen? Origineel, meer luxe, maar toch het leuke kampeergevoel.

Komt u met een tent, dan kunt u kosteloos gebruik maken van de koelkast in de ontspanningsruimte. En is het weer wat minder mooi, dan is dit ook een knusse plaats om te lezen, spelletjes te doen of tv te kijken.

Onze camping in Noord Groningen in een notendop

content lentemaheerd 124Boerencamping de Lentemaheerd is gelegen tussen Uithuizermeeden en Roodeschool in het noorden van de provincie Groningen. De (boeren)camping is geopend van 1 april tot 1 november. Ook campers en uw huisdieren zijn van harte welkom. Wil je zeker zijn van een plaats, reserveren kan via het boekingssysteem op de pagina Reserveren. In de vakantie periodes en in dit jaar (2020) zitten wij nu begin september nog steeds vol. 

Bij ons kunt u ontspannen kamperen met ruime plekken, met mooie vergezichten en vele mogelijkheden op en rond de omgeving. Kinderen kunnen genieten van spelen met de skelters, trampoline, dieren, buitenspeelgoed en dat alles op het rustgevende platteland. Gratis WiFi, gratis douchen, schoon sanitair en uitgebreide toeristische informatie. De camping is vlakbij de Waddenzee, de Eemshaven en de vele andere verrassende mogelijkheden van (Noord) Groningen.

U kunt één van de mooie, ruime campingplaatsen eenvoudig reserveren via de pagina reserveren. Echter bent u ook zonder reserveren van harte welkom.

Camping de Lentemaheerd biedt u:

 • 25 zeer ruime, autovrije campeerplaatsen voor de tent, camper of caravan
 • Gratis handig informatietasje met informatie over Noord Groningen
 • Stroomvoorziening voor iedere campeerplaats (10 Ampère)
 • Gratis WiFi
 • Overdekte fietsenstalling met gratis oplaadplek voor elektrische fietsen
 • Schoon sanitair met vloerverwarming
 • Drie toiletten en vier gratis douches (zonder muntjes)
 • Een mindervaliden doucheruimte met toilet
 • Een wascabine en twee wastafels
 • Een ruim, overdekt en schoon vaatwastableau met warm en koud water.
 • Wasmachine en wasdroger
 • Uitstortplaats voor chemische toiletten
 • Kindvriendelijk en met speeltoestellen, skelters en een (ingegraven) trampoline
 • Diverse boerderijdieren, zoals drie ezels, konijnen en de lieve labrador Fire
 • Verharde parkeerplaats
 • TV, boeken, tijdschriften en speelgoed te leen in de ontspanningsruimte
 • Broodjesservice en ijsjes
 • AED aanwezig in de receptie
 • Ook huisdieren en campers zijn van harte welkom

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving