Schatgraven?

Waar zijn deze gravers naar op zoek .....?

Riolering lentemaheerd

Pepper de hond van Pieter en Joyce vindt het allemaal super interessant.
‘baasje wat zoek je daar, mag ik ook mee doen’
Een beetje van de wal in de sloot maar zij vindt het geweldig.

Of ik het zo geweldig vindt de hele boel op de kop tussen het sanitair en onze gezellig woonkamer voor de campinggasten? Oh Help….!!

En twee modderige mannen en een zanderige hond in huis tijdens de koffiepauze, ach ja ik ben het gewend, mijn boer en zijn zoon blijven het leuk vinden dat wroeten in de aarde.Schat Riolering water lentemaheerd

Wat volgt is een heel gangenstelsel, het lijkt wel of de familie de Mol hier massaal is gearriveerd. Gaat dit allemaal wel goed komen vroeg ik mij de afgelopen week veelvuldig in paniek af.

Meer comfort

Maar ik ben wel super enthousiast want het schatgraven heeft een doel, we gaan weer iets verbeteren op onze camping. Er komen 4 caravan plaatsen met een aansluiting op het water en de riolering.

En onze stacaravan en pipowagen krijgen een eigen sanitair, dit vermoedelijk pas volgend jaar maar de eerste werkzaamheden worden nu verricht.

sleuven lentemaheerd campingMijn gravers hebben de schat gevonden, de aansluiting voor het riool zodat ze van daar af de camping op kunnen. Zo doen we weer een stap vooruit en is er straks keuze uit plaatsen met water en afvoer en zonder deze mogelijkheid.

Een beetje meer comfort, dezelfde ruime plaatsen.

Inmiddels sleept mijn boer de laatste kruimels in de gaten en wordt alles weer strak en glad. Het gras kan weer mooi groen worden, kom maar op met die lente!

Start campeerseizoen

Ik heb er zin in om weer te beginnen, de camping weer klaar te maken en campinggasten te mogen ontvangen.
Maar ook jullie hebben er weer zin in, merk ik aan de reserveringen.

Grasmat glad maken lentemaheerd

Cadeautje

Voor iedereen die in april 5 nachten of langer op onze camping verblijft of 4 nachten in de stacaravan of pipowagen, hebben we een leuk presentje.
Een heerlijk boek vol fiets en wandelinspiratie voor een zomer lang mooie uitstapjes in eigen land van Route.nl ter waarde van € 14,95
Knop

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving